Nieuwe blog aanmaken

Nieuwe blog aanmaken met Elementor

Een website die door ons is gemaakt en waarbij de blog is aangemaakt op uw verzoek hebben wij altijd voorbereid waardoor de layout van de blog al vaststaat.

Het enige wat u hoeft te doen om een nieuwe blog te publiceren is zorgen dat uw het volgende heeft:

• een titel
  • de tekst, de blog zelf
  • en een afbeelding op groot formaat

Als u inlogt op uw eigen website met de volgende url komt u in het hoofdoverzicht van uw website of webshop.

www.uwwebsitenaam.nl/wp-login.php (vervangt u hierin ‘uwwebsitenaam.nl’ door uw eigen websitenaam.

U vindt dan aan de linkerzijde het hoofdmenu van uw  website.

Als u naar ‘Berichten’ gaat vind u al uw blogs