Websites maken

Goed uitziend, snel en betrouwbaar.

Website laten maken

Beheer en hosting

Nooit meer omkijken naar je website.

Bekijk de mogelijkheden

Marketing advies

Op weg naar succes onder ons toezicht.

Marketing en advies

Webdesign Huizen

Een goede professionele site is niet meer weg te denken uit het huidige bedrijfsleven. Of je nu een kleine schoonheidssalon hebt, een kattencafe of een softwarebedrijf, een dergelijk online platform is onwijs belangrijk. Elk bedrijf, wat voor een product je ook aanbiedt, biedt een oplossing voor haar klanten. Dit kan een handige software zijn, maar ook een plek om te relaxen of een product dat je huid gladder maakt. Om deze dienst of dit product aan de man te brengen zul je op het internet gevonden moeten kunnen worden. Dit doe je door gebruik te maken van een goed design.

Website laten maken in Huizen

Een website laten maken is de eerste stap naar online succes. Een online platform dient een aantal belangrijke pagina’s te hebben met informatie over jouw bedrijf, product of dienst en natuurlijk jouzelf. Hierdoor krijgen mensen een goed beeld van wat je biedt en waarom zij jouw organisatie moeten kiezen. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om mensen aan te trekken door een goed design te laten maken. Men kijkt al snel eerst naar hoe mooi en handig een site is gemaakt. Daarna kijken zij pas naar de inhoud. Een goed webdesign is dan ook belangrijk als je een site gaat laten maken.

Betaalbaar zichtbaar

OnePager

v.a.€ 199,-

→ 1 pagina met slides
→ Eigen e-mailadres
→ Responsive design
→ Mobiel vriendelijk
→ Gebruiksvriendelijk (CMS)
→ Google vriendelijk (SEO)

Meer info

Basic

v.a.€ 399,-

→ 5 pagina’s gevuld
→ Tot 5 e-mailadressen
→ Responsive design
→ Mobiel vriendelijk
→ Gebruiksvriendelijk (CMS)
→ Google vriendelijk (SEO)

Meer info

Medium

v.a.€ 599,-

→ 10 pagina’s gevuld
→ Tot 8 e-mailadressen
→ Responsive design
→ Mobiel vriendelijk
→ Gebruiksvriendelijk (CMS)
→ Google vriendelijk (SEO)

Meer info

Maatwerk

v.a.€ 950,-

→ Kies aantal pagina’s
→ Tot 10 e-mailadressen
→ Responsive design
→ Mobiel vriendelijk
→ Gebruiksvriendelijk (CMS)
→ Google vriendelijk (SEO)

Meer info

Website of webshop?

Een van de eerste belangrijke vragen die je jezelf moet stellen bij het maken van een online platform is: wil je een site of een online shop? Een webshop is een goede manier om producten te verkopen via het internet. Hierbij kunnen mensen namelijk direct een product zien en bestellen. Hierdoor heb jij geen kosten aan een winkel en sta je vooraan wanneer mensen online naar jouw product zoeken. Een goed webdesign is hierbij enorm belangrijk.
Een site kies je als je geen producten hebt die mensen direct online kunnen bestellen. Gaat het om een dienst, of producten op maat, dan kan een online shop lastig zijn.

Website Huizen

Woon jij in Huizen plaats en ben jij op zoek naar een goede site of online shop? Dan is het verstandig om eens te kijken naar lokale bedrijven die jou hierbij kunnen helpen. Een professioneel design maakt een professionele site en hierdoor ben jij verzekerd van een hoge kwaliteit online aanwezigheid. Er zijn allerlei bedrijven in Huizen plaats en het is verstandig om jezelf goed te onderscheiden van de rest! Daarom kies je voor een website laten maken door een bedrijf in Huizen plaats!