Webdesign Huizen

De websitespecialist van Huizen

Laat ons je website maken

Een goede professionele site is niet meer weg te denken uit het huidige bedrijfsleven. Of je nu een kleine schoonheidssalon hebt, een kattencafe of een softwarebedrijf, een dergelijk online platform is onwijs belangrijk. Elk bedrijf, wat voor een product je ook aanbiedt, biedt een oplossing voor haar klanten. Dit kan een handige software zijn, maar ook een plek om te relaxen of een product dat je huid gladder maakt. Om deze dienst of dit product aan de man te brengen zul je op het internet gevonden moeten kunnen worden. Dit doe je door gebruik te maken van een goed design.

Offerte aanvragen

Waar kunnen wij jou helpen

Deze gingen je voor
Een greep uit gemaakte websites

Hoe gaan wij te werk

1.Analyse

Na de kennismaking weten we jouw wensen en eisen, hiermee gaan we verder.

2.Design

We stellen een eerste design op, deze bespreken we en vandaaruit gaan we verder tot we het juiste design hebben.

3.Ontwikkeling

Na goedkeuring van het design gaan we de website verder ontwikkelen.

4.Oplevering

Is alles naar behoren dan gaat de website live.

Veel gestelde vragen.

Hoe snel is mijn website online?

Dit is niet direct te zeggen. Het is van een aantal factoren afhankelijk, namelijk:

  • zijn alle teksten en foto’s voor op de website direct leverbaar
  • het formaat van de website (zijn het 5 of 100 pagina’s)
  • en zijn wij wellicht afhankelijk van een derde partij, doordat uw een koppeling heeft met een boekhoudprogramma of digitale leverancier

Kan ik mijn website ook bij jullie hosten?

Wij zelf van Visual Webdesign hosten geen websites. Wij bieden het wel aan via onze partner WP Provider. Deze heeft betrouwbare en snelle Managed WordPress Hosting.

Onderhouden jullie mijn website na oplevering?

Wij kunnen uw website in overleg zeker onderhouden. Dit is op verschillende manieren te doen. Door een abonnement op te stellen waarbij wij maandelijks een x aantal uur of werkzaamheden doen tegen een x prijs. Of  dit gebeurt op ‘uurtje factuurtje’ methode: pas wanneer u iets wilt wijzigen/updaten geven wij een prijsopgave af en bij akkoord voeren wij dit uit.

Premium Design

Wij maken websites met een mooi design dat past in de tijd van nu en dat goed zichtbaar en bruikbaar is op elk scherm.

High performance

De website voldoet altijd aan de juiste performance. Denk hierbij aan een snelle laadtijd en voldoet altijd aan de laatste beveiligingen.

Website aanvragen

Website laten maken Huizen

Een website laten maken is de eerste stap naar online succes. Een online platform dient een aantal belangrijke pagina’s te hebben met informatie over jouw bedrijf, product of dienst en natuurlijk jouzelf. Hierdoor krijgen mensen een goed beeld van wat je biedt en waarom zij jouw organisatie moeten kiezen. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om mensen aan te trekken door een goed design te laten maken. Men kijkt al snel eerst naar hoe mooi en handig een site is gemaakt. Daarna kijken zij pas naar de inhoud. Een goed webdesign is dan ook belangrijk als je een site gaat laten maken.

Een van de eerste belangrijke vragen die je jezelf moet stellen bij het maken van een online platform is: wil je een site of een online shop? Een webshop is een goede manier om producten te verkopen via het internet. Hierbij kunnen mensen namelijk direct een product zien en bestellen.

Hierdoor heb jij geen kosten aan een winkel en sta je vooraan wanneer mensen online naar jouw product zoeken. Een goed webdesign is hierbij enorm belangrijk.
Een site kies je als je geen producten hebt die mensen direct online kunnen bestellen. Gaat het om een dienst, of producten op maat, dan kan een online shop lastig zijn.

Woon jij in Huizen plaats en ben jij op zoek naar een goede site of online shop? Dan is het verstandig om eens te kijken naar lokale bedrijven die jou hierbij kunnen helpen. Een professioneel design maakt een professionele site en hierdoor ben jij verzekerd van een hoge kwaliteit online aanwezigheid. Er zijn allerlei bedrijven in Huizen plaats en het is verstandig om jezelf goed te onderscheiden van de rest! Daarom kies je voor een website laten maken door een bedrijf in Huizen plaats!

Meer informatie?

Wij van Visual Webdesign denken graag met je mee

Neem contact op