WordPress website laten maken?

Kan jij blijven doen wat je wilt doen;)
Stappenplan webdesign

Online goed gevonden met een website van Visual Webdesign

Iedereen moet online zichtbaarheid kunnen zijn.  Wij ontwikkelen betaalbare websites voor iedereen!

Keuze stress?

Kies de optie die het beste bij jou past

Goedkope en eenvoudige website? Kies voor een OnePager – € 299,-, dan ben je snel en zeer goedkoop online, vraag naar meer informatie.

Website Start

Snel en eenvoudig online

Met website Start kom je al heel ver. We starten met bouwen na je aanlevering van materialen en we bouwen vaak in 8 uur je website al.

Oplevering: 1-3 werkdagen*

Zodra wij teksten en afbeeldingen ontvangen hebben starten wij direct. Wilt u dat wij teksten en afbeeldingen verzorgen neem dan contact met ons op.

Geschikt voor: kleinere informatieve website.

€ 699,-

Website Plus

Website met meer mogelijkheden

Wil je een website met extra pagina’s of functionaliteiten? Dan is dit je pakket voor een professionele website.

Oplevering: binnen 2 weken*

Zodra wij teksten en afbeeldingen ontvangen hebben starten wij direct. Wilt u dat wij teksten en afbeeldingen verzorgen neem dan contact met ons op.

Geschikt voor: bedrijf met meerdere diensten of extra functies als chat, offerteformulier, etc.

€ 1299,-

Website Premium

Krachtpatser voor ondernemers

Heb je grote plannen en wil je uitpakken? Wil je een webshop, forum, intranet of een website op maat dan is dit je pakket.

Oplevering: 1-4 weken*

Zodra wij teksten en afbeeldingen ontvangen hebben starten wij direct. Wilt u dat wij teksten en afbeeldingen verzorgen neem dan contact met ons op.

Geschikt voor: grotere websites en webwinkels

€ Op aanvraag

Hier voldoen onze websites aan

 • Responsive webdesign (altijd goed zichtbaar op elk formaat scherm)
 • SEO geoptimaliseerd (er wordt rekening gehouden met de juiste vindbaarheid in zoekmachines als Google)
 • Design op maat (met uitzondering van ‘Website Start’
 • Website voldoet aan hedendaagse eisen (AVG)
 • Website is altijd beveiligd en voorzien van een slotje (SSL-certificaat)
 • Optie tot een razendsnelle hosting

Onze werkwijze naar een nieuwe website

We leggen je graag uit hoe onze samenwerking eruit gaat zien.

Voordat er gestart kan worden aan de ontwikkeling van een website gaan wij eerst met uw input kijken naar de volgende punten:

 • Structuur van de website & uw wensen;
 • vervolgens gaan wij kijken welk pakketkeuze er bij u past;
 • als dat gedaan is geven wij een offerte uit.

Na akkoord van de klant op de door ons gemaakte offerte gaan we het volgende doen:

 • vragen u een aanbetaling te doen van 50% (u krijgt hiervoor een factuur);
 • wij vragen de content bij u op, tenzij u heeft aangegeven dit te willen uitbesteden;
 • na ontvangst aanbetaling en content wordt er door ons gestart met de bouw van de website;
 • aan de hand van uw wensen en eisen zetten wij eerst 3 basispagina’s neer, te weten: Homepage, Contact en een categoriepagina;
 • zijn de 3 gemaakte basispagina’s door u akkoord bevonden gaan we de rest doorvoeren.

Wanneer alles naar wens is gaan wij de website opleveren.

Na oplevering heeft u de website in eigen handen gekregen. Met een website is het vaak zo dat er in de toekomst aanpassingen nodig zijn. Hiervoor bieden wij de volgende mogelijkheden:

 • onderhoudspakket van een x aantal uur per maand;
 • korte 1 op 1 cursus;
 • betalen per opdracht; 1 keer per maand voeren wij dan de wijzigingen door.
Wat kies jij?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvraag website

Wij reageren binnen 24 uur!

Nieuwe website? Zo gaan we te werk.

De aanpak van elke website of webshop is weer anders. Toch proberen wij volgens vaste stappen te werk te gaan.

01

Inventarisatie

Wat is er nodig en wat zijn de wensen.

02

Planning & Concept

Planning maken en ontwerp concept.

03

Realisatie

Bij goedkeuring gaat de ontwikkeling van website van start

04

Livegang website

Klopt en staat alles dan wordt er gekozen voor livegang.

Deze hebben wij al mogen maken

Wij gaan altijd voor een hoge klant tevredenheid. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Vaste partners

FAQ

Veel gestelde vragen, wij antwoorden graag..

De prijs van een nieuwe website wordt bepaalt door meerder factoren. Denk hierbij aan het formaat, het aantal pagina’s, functionaliteiten, maatwerk, etc.
Een eenvoudige website (OnePager) bieden wij al aan vanaf 299 Euro ex BTW.

Afhankelijk van het formaat, de wensen en eisen, aanlevering van content (tekst en beeld) kunnen wij relatief snel schakelen. Dit kan met enkele werkdagen zijn tot meerdere weken bij complexere websites of webshops.

Wij werken samen met een vaste partner voor hosting. Mocht u zelf geen hosting hebben dan kunnen wij dit voor u aanbieden. Onze partner is hierin WP Provider BV.

Wat is WordPress

WordPress is een content management systeem (CMS) waarmee je een website of blog kunt maken en beheren. Het is een populair platform voor het bouwen van websites en wordt door miljoenen mensen over de hele wereld gebruikt. Met WordPress kun je eenvoudig de inhoud van je website maken en beheren, inclusief tekst, afbeeldingen en andere media, en het uiterlijk van je site aanpassen met thema’s en plug-ins.

Om WordPress te gebruiken, moet u het op een webserver installeren en instellen met een domeinnaam en hostingservice. Zodra je dat hebt gedaan, heb je toegang tot het WordPress-dashboard om inhoud te maken en te publiceren, het uiterlijk van je website te beheren en andere taken uit te voeren, zoals het toevoegen van gebruikers en het beheren van opmerkingen.

Op het WordPress-dashboard kun je nieuwe pagina’s en berichten toevoegen, mediabestanden zoals afbeeldingen en video’s uploaden en het uiterlijk van je website aanpassen met thema’s en plug-ins. Je kunt ook de gebruikers, opmerkingen en andere instellingen van je website beheren vanaf het dashboard.

Een van de belangrijkste kenmerken van WordPress is de flexibiliteit. Je kunt het gebruiken om elk type website te maken, van een eenvoudige blog tot een complexe e-commerce winkel. Er zijn duizenden thema’s en plug-ins beschikbaar waarmee je het uiterlijk en de functionaliteit van je website kunt aanpassen.

Als WordPress nieuw voor je is, zijn er veel bronnen beschikbaar om je op weg te helpen, waaronder de documentatie en tutorials van WordPress.org. U kunt ook een breed scala aan ondersteuning vinden van de WordPress-community, waaronder forums, online communities en professionele WordPress-ontwikkelaars, zoals wij, die je kunnen helpen met meer geavanceerde taken.

Website laten maken door een webdesigner

Als je een website wilt laten maken door een webdesigner, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn professionals die gespecialiseerd zijn in het maken van websites op maat in WordPress. Wij kunnen als webdesigner helpen bij het plannen en ontwerpen van de lay-out en functies van jouw site, het kiezen van een geschikt kleurenschema en lettertype, en het maken van afbeeldingen en andere media om het uiterlijk van de site te verbeteren.

Zo kunnen we ook helpen bij het opzetten van de site op een webserver en het registreren van een domeinnaam.

Website laten maken in WordPress

Als je een website wilt maken met WordPress, is het eerste wat je moet doen het aanschaffen van een hostingpakket. Dit is een service die je toegang geeft tot een server waarop je WordPress kunt installeren. Er zijn verschillende hostingproviders beschikbaar, dus het is aan te raden om enkele van de populaire opties te vergelijken voordat je een beslissing maakt.

Zodra je een hostingpakket hebt gekocht, kun je WordPress installeren via de controlepaneel van je hostingprovider. Dit proces kan enigszins verschillen afhankelijk van de provider, dus het is aan te raden om de instructies van de provider op te volgen. Als alternatief kun je ook contact opnemen met de klantenservice van de provider voor hulp.

Nadat WordPress is geïnstalleerd, kun je inloggen op de WordPress-dashboard via een webbrowser. Dit is de plek waar je alle aspecten van je website kunt beheren, zoals pagina’s en berichten toevoegen, media-bestanden uploaden, en het uiterlijk van je website aanpassen met thema’s en plugins.

Een van de belangrijkste voordelen van WordPress is dat het gebruiksvriendelijk is, zelfs voor mensen die nog nooit een website hebben gemaakt. Het dashboard is overzichtelijk en intuïtief, dus je kunt snel aan de slag gaan met het maken van je website. Als je hulp nodig hebt, zijn er talloze bronnen beschikbaar, zoals de WordPress-documentatie en -tutorials op WordPress.org, en de WordPress-community waar je vragen kunt stellen en hulp kunt krijgen van andere gebruikers.

Er zijn ook talloze thema’s en plugins beschikbaar om je te helpen het uiterlijk en de functionaliteit van je website aan te passen. Thema’s zijn templates die je kunt gebruiken om het uiterlijk van je website te bepalen, terwijl plugins specifieke functies toevoegen, zoals contactformulieren, SEO-optimalisatie en social media-integratie.

Het maken van een website met WordPress kan een leuke en belonende ervaring zijn. Met een beetje tijd en moeite kun je een professionele website maken die precies doet wat je wilt. Als je hulp nodig hebt, zijn er talloze bronnen beschikbaar om je te helpen op weg.