WordPress website laten maken

Website

Online goed gevonden met een premium website van Visual Webdesign

Iedereen moet online zichtbaarheid kunnen zijn. Wij ontwikkelen betaalbare websites voor iedereen! Webdesignbureau Visual Webdesign gaat elke dag opnieuw met plezier aan het werk. Nieuwe sprekende en unieke websites zijn hierin de uitdaging!

Start vandaag

je website

Website pakketten

Wat past bij jou?

Kies een websitepakket dat bij jou past. Of je nu voor snelheid en gemakt kiest door een zeer betaalbare template of kiest voor maatwerk, wij kunnen uw morgen al helpen.

Website 1

Razendsnel online!

Gemiddeld in 2-5 dagen online*

Vanaf

500

Website 2

Unieke website

Gemiddeld in 5-10 dagen online*

Vanaf

800

Website 3

Maatwerk en/of shop!

Gemiddeld in 15-25 dagen online*

Vanaf

1500

*na aanlevering content door de opdrachtgever.

Stappenplan

Onze werkwijze naar een nieuwe website

We leggen je graag uit hoe onze samenwerking eruit gaat zien.

Voordat er gestart kan worden aan de ontwikkeling van een website gaan wij eerst met uw input kijken naar de volgende punten:

 • Structuur van de website & uw wensen;
 • vervolgens gaan wij kijken welk pakketkeuze er bij u past;
 • als dat gedaan is geven wij een offerte uit.

Na akkoord van de klant op de door ons gemaakte offerte gaan we het volgende doen:

 • vragen u een aanbetaling te doen van 50% (u krijgt hiervoor een factuur);
 • wij vragen de content bij u op, tenzij u heeft aangegeven dit te willen uitbesteden;
 • na ontvangst aanbetaling en content wordt er door ons gestart met de bouw van de website;
 • aan de hand van uw wensen en eisen zetten wij eerst 3 basispagina's neer, te weten: Homepage, Contact en een categoriepagina;
 • zijn de 3 gemaakte basispagina's door u akkoord bevonden gaan we de rest doorvoeren.

Wanneer alles naar wens is gaan wij de website opleveren.

Na oplevering heeft u de website in eigen handen gekregen. Met een website is het vaak zo dat er in de toekomst aanpassingen nodig zijn. Hiervoor bieden wij de volgende mogelijkheden:

 • onderhoudspakket van een x aantal uur per maand;
 • korte 1 op 1 cursus;
 • betalen per opdracht; 1 keer per maand voeren wij dan de wijzigingen door.

Zo maken wij jou blij

Wij ontwikkelen websites die klaar zijn voor de toekomst en voldoen aan de hedendaagse wensen en eisen:
Ik wil een website

Vraag offerte aan

Deze hebben wij al mogen helpen

Wij gaan altijd voor een hoge klant tevredenheid. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Hier voldoen onze websites aan

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Responsive design

Goed zichtbaar op elk formaat scherm

SEO geoptimaliseerd

Er wordt rekening gehouden met de vindbaarheid in Google

SSL-certificaat

Website is voorzien van een slotje (SSL-certificaat)

AVG

Website voldoet aan hedendaagse eisen

Design op maat

Hierdoor altijd een unieke website

Razendsnelle hosting

Optie tot een razendsnelle hosting van WP Provider

Optioneel

FAQ

Veel gestelde vragen, wij antwoorden graag..

De prijs van een nieuwe website wordt bepaalt door meerder factoren. Denk hierbij aan het formaat, het aantal pagina’s, functionaliteiten, maatwerk, etc.
Een eenvoudige website (OnePager) bieden wij al aan vanaf 299 Euro ex BTW.

Afhankelijk van het formaat, de wensen en eisen, aanlevering van content (tekst en beeld) kunnen wij relatief snel schakelen. Dit kan met enkele werkdagen zijn tot meerdere weken bij complexere websites of webshops.

Wij werken samen met een vaste partner voor hosting. Mocht u zelf geen hosting hebben dan kunnen wij dit voor u aanbieden. Onze partner is hierin WP Provider BV.

Vaste partners

Website Start

Snel en eenvoudig online

Met website Start kom je al heel ver. We starten met bouwen na je aanlevering van materialen en we bouwen vaak in 8 uur je website al.

€ 699,-

Wat krijg je?

Oplevering: 1-3 werkdagen*

Geschikt voor: kleinere informatieve website.

Website Plus

Website met meer mogelijkheden

Wil je een website met extra pagina’s of functionaliteiten? Dan is dit je pakket voor een professionele website.

€ 1299,-

Wat krijg je?

Oplevering: binnen 2 weken*

Geschikt voor: bedrijf met meerdere diensten of extra functies als chat, offerteformulier, etc.

Website Premium

Krachtpatser voor ondernemers

Heb je grote plannen en wil je uitpakken? Wil je een webshop, forum, intranet of een website op maat dan is dit je pakket.

€ Op aanvraag

Wat krijg je?

Oplevering: 1-4 weken*

Geschikt voor: grotere websites en webwinkels

*Zodra wij teksten en afbeeldingen ontvangen hebben starten wij direct. Wilt u dat wij teksten en afbeeldingen verzorgen neem dan contact met ons op.

Webdesign voor iedereen

WordPress Website laten maken:
Jouw Digitale Succesverhaal begint hier

In de wereld van het digitale tijdperk is een professionele en gebruiksvriendelijke website een essentieel instrument geworden voor elk bedrijf of individu dat online aanwezig wil zijn. En als het gaat om websiteontwikkeling, is WordPress de onbetwiste koning. Waarom? Omdat WordPress niet alleen de meest populaire content management systeem (CMS) is, maar ook een krachtig hulpmiddel voor zoekmachineoptimalisatie (SEO). Als je overweegt om een website te laten maken, lees dan verder om te ontdekken waarom WordPress de beste keuze is.

WordPress: De Weg naar Online Succes

1. Gebruiksvriendelijkheid

WordPress staat bekend om zijn eenvoud en gebruiksvriendelijkheid. Je hoeft geen technisch genie te zijn om een WordPress-website te beheren. Met de intuïtieve interface en een enorme bibliotheek met thema’s en plug-ins, kun je snel aan de slag, zelfs als je geen ervaring hebt met webontwikkeling.

2. Aanpasbaarheid

Een van de grootste voordelen van WordPress is de aanpasbaarheid. Met duizenden gratis en premium thema’s kun je je website volledig aanpassen aan je specifieke behoeften en merkidentiteit. Bovendien zijn er talloze plug-ins beschikbaar om extra functionaliteit toe te voegen, of het nu gaat om SEO-optimalisatie, e-commerce, contactformulieren of sociale media-integratie.

3. Responsief Design

In het tijdperk van mobiele apparaten is een responsieve website een must. WordPress-thema’s zijn standaard responsief, wat betekent dat je website er op elk apparaat geweldig uitziet en goed presteert. Dit is niet alleen cruciaal voor gebruikerservaring, maar ook voor SEO, aangezien Google mobielvriendelijke websites beloont met een hogere positie in de zoekresultaten.

4. SEO-Vriendelijk

WordPress is geoptimaliseerd voor zoekmachines. Met behulp van SEO-plug-ins zoals Yoast SEO, kun je eenvoudig de on-page optimalisatie van je website beheren, inclusief meta-beschrijvingen, trefwoordoptimalisatie en sitemaps. Het helpt je om je website beter te laten ranken in zoekmachines en zo meer organisch verkeer te genereren.

5. Veiligheid

Beveiliging is een prioriteit voor elke website. WordPress heeft een actieve community van ontwikkelaars die voortdurend werken aan het verbeteren van de veiligheid van het platform. Door regelmatige updates te installeren en gebruik te maken van beveiligingsplug-ins, kun je de kwetsbaarheden minimaliseren en je website beschermen tegen kwaadwillende aanvallen.

Het Belang van Professionele Websiteontwikkeling

Terwijl WordPress een krachtige tool is, is het nog steeds van essentieel belang om een professionele websiteontwikkelaar in te schakelen om het beste uit je online aanwezigheid te halen. Een ervaren ontwikkelaar zal je helpen bij:

 • Uniek ontwerp: Het creëren van een website die opvalt en je merk vertegenwoordigt.

 • Optimale prestaties: Het zorgen voor snelle laadtijden en een soepele gebruikerservaring.

 • SEO-optimalisatie: Het implementeren van de nieuwste SEO-technieken voor hogere zoekmachineposities.

 • Beveiliging: Het waarborgen van de veiligheid van je website en gegevens.

 • Onderhoud: Het regelmatig bijwerken en monitoren van je website om problemen te voorkomen.

Conclusie

Het laten maken van een WordPress-website is de eerste stap naar online succes. Met zijn gebruiksvriendelijkheid, aanpasbaarheid, responsief design, SEO-vriendelijkheid en beveiligingsfuncties is WordPress de beste keuze voor iedereen die een indrukwekkende online aanwezigheid wil opbouwen. Het inhuren van een professionele websiteontwikkelaar zal ervoor zorgen dat je website de concurrentie voorblijft en je bedrijf naar nieuwe hoogten brengt. Klaar om je digitale reis te beginnen? Contacteer vandaag nog een ervaren websiteontwikkelaar en zet de eerste stap naar online succes.

Website laten maken door een webdesigner

Als je een website wilt laten maken door een webdesigner, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn professionals die gespecialiseerd zijn in het maken van websites op maat in WordPress. Wij kunnen als webdesigner helpen bij het plannen en ontwerpen van de lay-out en functies van jouw site, het kiezen van een geschikt kleurenschema en lettertype, en het maken van afbeeldingen en andere media om het uiterlijk van de site te verbeteren.

Zo kunnen we ook helpen bij het opzetten van de site op een webserver en het registreren van een domeinnaam.

Website laten maken in WordPress

Als je een website wilt maken met WordPress, is het eerste wat je moet doen het aanschaffen van een hostingpakket. Dit is een service die je toegang geeft tot een server waarop je WordPress kunt installeren. Er zijn verschillende hostingproviders beschikbaar, dus het is aan te raden om enkele van de populaire opties te vergelijken voordat je een beslissing maakt.

Zodra je een hostingpakket hebt gekocht, kun je WordPress installeren via de controlepaneel van je hostingprovider. Dit proces kan enigszins verschillen afhankelijk van de provider, dus het is aan te raden om de instructies van de provider op te volgen. Als alternatief kun je ook contact opnemen met de klantenservice van de provider voor hulp.

Nadat WordPress is geïnstalleerd, kun je inloggen op de WordPress-dashboard via een webbrowser. Dit is de plek waar je alle aspecten van je website kunt beheren, zoals pagina’s en berichten toevoegen, media-bestanden uploaden, en het uiterlijk van je website aanpassen met thema’s en plugins.

Een van de belangrijkste voordelen van WordPress is dat het gebruiksvriendelijk is, zelfs voor mensen die nog nooit een website hebben gemaakt. Het dashboard is overzichtelijk en intuïtief, dus je kunt snel aan de slag gaan met het maken van je website. Als je hulp nodig hebt, zijn er talloze bronnen beschikbaar, zoals de WordPress-documentatie en -tutorials op WordPress.org, en de WordPress-community waar je vragen kunt stellen en hulp kunt krijgen van andere gebruikers.

Er zijn ook talloze thema’s en plugins beschikbaar om je te helpen het uiterlijk en de functionaliteit van je website aan te passen. Thema’s zijn templates die je kunt gebruiken om het uiterlijk van je website te bepalen, terwijl plugins specifieke functies toevoegen, zoals contactformulieren, SEO-optimalisatie en social media-integratie.

Het maken van een website met WordPress kan een leuke en belonende ervaring zijn. Met een beetje tijd en moeite kun je een professionele website maken die precies doet wat je wilt. Als je hulp nodig hebt, zijn er talloze bronnen beschikbaar om je te helpen op weg.

Wat is WordPress?

WordPress is een content management systeem (CMS) waarmee je een website of blog kunt maken en beheren. Het is een populair platform voor het bouwen van websites en wordt door miljoenen mensen over de hele wereld gebruikt. Met WordPress kun je eenvoudig de inhoud van je website maken en beheren, inclusief tekst, afbeeldingen en andere media, en het uiterlijk van je site aanpassen met thema’s en plug-ins.

Om WordPress te gebruiken, moet u het op een webserver installeren en instellen met een domeinnaam en hostingservice. Zodra je dat hebt gedaan, heb je toegang tot het WordPress-dashboard om inhoud te maken en te publiceren, het uiterlijk van je website te beheren en andere taken uit te voeren, zoals het toevoegen van gebruikers en het beheren van opmerkingen.

Op het WordPress-dashboard kun je nieuwe pagina’s en berichten toevoegen, mediabestanden zoals afbeeldingen en video’s uploaden en het uiterlijk van je website aanpassen met thema’s en plug-ins. Je kunt ook de gebruikers, opmerkingen en andere instellingen van je website beheren vanaf het dashboard.

Een van de belangrijkste kenmerken van WordPress is de flexibiliteit. Je kunt het gebruiken om elk type website te maken, van een eenvoudige blog tot een complexe e-commerce winkel. Er zijn duizenden thema’s en plug-ins beschikbaar waarmee je het uiterlijk en de functionaliteit van je website kunt aanpassen.

Als WordPress nieuw voor je is, zijn er veel bronnen beschikbaar om je op weg te helpen, waaronder de documentatie en tutorials van WordPress.org. U kunt ook een breed scala aan ondersteuning vinden van de WordPress-community, waaronder forums, online communities en professionele WordPress-ontwikkelaars, zoals wij, die je kunnen helpen met meer geavanceerde taken.