Websites maken

Goed uitziend, snel en betrouwbaar.

Website laten maken

Beheer en hosting

Nooit meer omkijken naar je website.

Bekijk de mogelijkheden

Marketing advies

Op weg naar succes onder ons toezicht.

Marketing en advies

Webdesign Hilversum

Het is belangrijk om een goede site te hebben. Niet alleen zorgt dit dat mensen en potentiële klanten je beter kunnen vinden. Het vergroot ook je ‘brand’ waardoor mensen ook liever bij jou aankloppen dan bij een concurrent. Een goede site straalt professionaliteit en betrouwbaarheid uit.

Website laten maken in Hilversum

Ga jij een website laten maken en ben jij benieuwd wat hier allemaal bij komt kijken? Een goede designer bouwt voor jou het best mogelijke online platform voor jouw merk of bedrijf. Zij weten namelijk precies hoe zij jouw organisatie het beste kunnen vertegenwoordigen via het web. Een goede site begint natuurlijk met een goed webdesign dat er niet alleen prachtig uitziet, maar dat ook gemakkelijk is in het gebruik. Mensen moeten jouw producten en informatie gemakkelijk kunnen vinden en hierbij niet verloren raken in honderden pagina’s met informatie.

Betaalbaar zichtbaar

OnePager

v.a.€ 199,-

→ 1 pagina met slides
→ Eigen e-mailadres
→ Responsive design
→ Mobiel vriendelijk
→ Gebruiksvriendelijk (CMS)
→ Google vriendelijk (SEO)

Meer info

Basic

v.a.€ 399,-

→ 5 pagina’s gevuld
→ Tot 5 e-mailadressen
→ Responsive design
→ Mobiel vriendelijk
→ Gebruiksvriendelijk (CMS)
→ Google vriendelijk (SEO)

Meer info

Medium

v.a.€ 599,-

→ 10 pagina’s gevuld
→ Tot 8 e-mailadressen
→ Responsive design
→ Mobiel vriendelijk
→ Gebruiksvriendelijk (CMS)
→ Google vriendelijk (SEO)

Meer info

Maatwerk

v.a.€ 950,-

→ Kies aantal pagina’s
→ Tot 10 e-mailadressen
→ Responsive design
→ Mobiel vriendelijk
→ Gebruiksvriendelijk (CMS)
→ Google vriendelijk (SEO)

Meer info

Website of webshop?

Kies je voor een site of een online shop? Dat is een vraag die als eerste beantwoord dient te worden. Een online shop is een speciale online platform waar mensen gemakkelijk door jouw producten heen kunnen scrollen en hierbij kunnen kijken naar de verschillende modellen, kleuren en prijzen. Via een online shop kunnen jouw klanten deze producten ook direct bestellen. Het is verstandig en handig om een online shop te laten maken als je een aantal verschillende producten verkoopt zoals parfum, kleding of speelgoed. Kies niet voor een online shop als je specifieke producten of diensten aanbiedt. Producten op maat of een schoonmaakdienst bied je bijvoorbeeld niet via een webshop aan, maar via een goede site.

Website Hilversum

In deze regio zijn er veel bedrijven te vinden die in de dienstverlening of verkoop van producten zitten. Het is daarom belangrijk om jezelf goed te onderscheiden via het internet. Een goed webdesign voor je site helpt je hierbij al een heel eind op weg. Een site laten maken in deze regio doe je dan ook bij een echte designer professional. In sommige gevallen bieden zij ook de mogelijkheid om de SEO (search engine optimization) en SEA (search engine advertising) voor je op te pakken. Zo heb je alle elementen voor een goede online aanwezigheid direct op een rijtje!