Webdesign Hilversum

De websitespecialist van Hilversum

Laat ons je website maken

Het is belangrijk om een goede site te hebben. Niet alleen zorgt dit dat mensen en potentiële klanten je beter kunnen vinden. Het vergroot ook je ‘brand’ waardoor mensen ook liever bij jou aankloppen dan bij een concurrent. Een goede site straalt professionaliteit en betrouwbaarheid uit.

Offerte aanvragen

Waar kunnen wij jou helpen

Deze gingen je voor
Een greep uit gemaakte websites

Hoe gaan wij te werk

1.Analyse

Na de kennismaking weten we jouw wensen en eisen, hiermee gaan we verder.

2.Design

We stellen een eerste design op, deze bespreken we en vandaaruit gaan we verder tot we het juiste design hebben.

3.Ontwikkeling

Na goedkeuring van het design gaan we de website verder ontwikkelen.

4.Oplevering

Is alles naar behoren dan gaat de website live.

Veel gestelde vragen.

Hoe snel is mijn website online?

Dit is niet direct te zeggen. Het is van een aantal factoren afhankelijk, namelijk:

  • zijn alle teksten en foto’s voor op de website direct leverbaar
  • het formaat van de website (zijn het 5 of 100 pagina’s)
  • en zijn wij wellicht afhankelijk van een derde partij, doordat uw een koppeling heeft met een boekhoudprogramma of digitale leverancier

Kan ik mijn website ook bij jullie hosten?

Wij zelf van Visual Webdesign hosten geen websites. Wij bieden het wel aan via onze partner WP Provider. Deze heeft betrouwbare en snelle Managed WordPress Hosting.

Onderhouden jullie mijn website na oplevering?

Wij kunnen uw website in overleg zeker onderhouden. Dit is op verschillende manieren te doen. Door een abonnement op te stellen waarbij wij maandelijks een x aantal uur of werkzaamheden doen tegen een x prijs. Of  dit gebeurt op ‘uurtje factuurtje’ methode: pas wanneer u iets wilt wijzigen/updaten geven wij een prijsopgave af en bij akkoord voeren wij dit uit.

Premium Design

Wij maken websites met een mooi design dat past in de tijd van nu en dat goed zichtbaar en bruikbaar is op elk scherm.

High performance

De website voldoet altijd aan de juiste performance. Denk hierbij aan een snelle laadtijd en voldoet altijd aan de laatste beveiligingen.

Website aanvragen

Website laten maken Hilversum

Ga jij een website laten maken en ben jij benieuwd wat hier allemaal bij komt kijken? Een goede designer bouwt voor jou het best mogelijke online platform voor jouw merk of bedrijf. Zij weten namelijk precies hoe zij jouw organisatie het beste kunnen vertegenwoordigen via het web. Een goede site begint natuurlijk met een goed webdesign dat er niet alleen prachtig uitziet, maar dat ook gemakkelijk is in het gebruik. Mensen moeten jouw producten en informatie gemakkelijk kunnen vinden en hierbij niet verloren raken in honderden pagina’s met informatie.

Kies je voor een site of een online shop? Dat is een vraag die als eerste beantwoord dient te worden. Een online shop is een speciale online platform waar mensen gemakkelijk door jouw producten heen kunnen scrollen en hierbij kunnen kijken naar de verschillende modellen, kleuren en prijzen. Via een online shop kunnen jouw klanten deze producten ook direct bestellen.

Het is verstandig en handig om een online shop te laten maken als je een aantal verschillende producten verkoopt zoals parfum, kleding of speelgoed. Kies niet voor een online shop als je specifieke producten of diensten aanbiedt. Producten op maat of een schoonmaakdienst bied je bijvoorbeeld niet via een webshop aan, maar via een goede site.

In deze regio zijn er veel bedrijven te vinden die in de dienstverlening of verkoop van producten zitten. Het is daarom belangrijk om jezelf goed te onderscheiden via het internet. Een goed webdesign voor je site helpt je hierbij al een heel eind op weg. Een site laten maken in deze regio doe je dan ook bij een echte designer professional. In sommige gevallen bieden zij ook de mogelijkheid om de SEO (search engine optimization) en SEA (search engine advertising) voor je op te pakken. Zo heb je alle elementen voor een goede online aanwezigheid direct op een rijtje!

Meer informatie?

Wij van Visual Webdesign denken graag met je mee

Neem contact op