Webdesign Bussum

De websitespecialist van Bussum

Laat ons je website maken

Heb jij net een nieuw bedrijf gestart of heb jij jouw bedrijf al een tijdje maar waag je nu eindelijk de stap naar online aanwezigheid? Een site laten maken is een belangrijke stap naar commercieel succes. Mensen zoeken immers veel op via het internet en daarom is het belangrijk om een goed beeld te hebben van de mogelijkheden die dit platform biedt.

Offerte aanvragen

Waar kunnen wij jou helpen

Deze gingen je voor
Een greep uit gemaakte websites

Hoe gaan wij te werk

1.Analyse

Na de kennismaking weten we jouw wensen en eisen, hiermee gaan we verder.

2.Design

We stellen een eerste design op, deze bespreken we en vandaaruit gaan we verder tot we het juiste design hebben.

3.Ontwikkeling

Na goedkeuring van het design gaan we de website verder ontwikkelen.

4.Oplevering

Is alles naar behoren dan gaat de website live.

Veel gestelde vragen.

Hoe snel is mijn website online?

Dit is niet direct te zeggen. Het is van een aantal factoren afhankelijk, namelijk:

  • zijn alle teksten en foto’s voor op de website direct leverbaar
  • het formaat van de website (zijn het 5 of 100 pagina’s)
  • en zijn wij wellicht afhankelijk van een derde partij, doordat uw een koppeling heeft met een boekhoudprogramma of digitale leverancier

Kan ik mijn website ook bij jullie hosten?

Wij zelf van Visual Webdesign hosten geen websites. Wij bieden het wel aan via onze partner WP Provider. Deze heeft betrouwbare en snelle Managed WordPress Hosting.

Onderhouden jullie mijn website na oplevering?

Wij kunnen uw website in overleg zeker onderhouden. Dit is op verschillende manieren te doen. Door een abonnement op te stellen waarbij wij maandelijks een x aantal uur of werkzaamheden doen tegen een x prijs. Of  dit gebeurt op ‘uurtje factuurtje’ methode: pas wanneer u iets wilt wijzigen/updaten geven wij een prijsopgave af en bij akkoord voeren wij dit uit.

Premium Design

Wij maken websites met een mooi design dat past in de tijd van nu en dat goed zichtbaar en bruikbaar is op elk scherm.

High performance

De website voldoet altijd aan de juiste performance. Denk hierbij aan een snelle laadtijd en voldoet altijd aan de laatste beveiligingen.

Website aanvragen

Website laten maken Bussum

Een website laten maken is enorm belangrijk voor je organisatie. Mensen zoeken tegenwoordig alles op via het internet wanneer ze vragen hebben. Of je nu een zalf verkoopt, kinderkleding of software, mensen zullen jouw producten altijd het eerste via het internet zoeken voor ze fysieke winkels in wandelen. Gevonden worden door middel van een online platform is dan ook van ongekend belang om een financieel stabiel bedrijf te kunnen onderhouden.

Een van de eerste keuzes die gemaakt dient te worden is of je een site of een shop wilt laten maken. Een webshop, of online shop, is ideaal voor bedrijven die verschillende producten aanbieden die ook gemakkelijk te bestellen zijn. Denk hierbij aan babyspullen, kleding of speelgoed.

In het geval van diensten of producten die op maat worden samengesteld kies je liever voor een site. Een goed webdesign zorgt vervolgens dat jouw platform op een goede manier aan de man wordt gebracht en dat jouw stijl duidelijk naar boven komt. Een goed webdesign maakt dan ook een ‘brand’ en zorgt dat mensen jouw verhaal als bedrijf gaan begrijpen.

Een site laten maken in deze regio is enorm belangrijk. Niet alleen zijn er heel veel bedrijven in dit gebied, maar er zijn ook heel veel potentiële klanten die via het internet te bereiken zijn. Een professionele website laten maken in deze regio is dan ook enorm van belang. Zoek eens op Google of Bing naar de bedrijven in jouw buurt die je hierbij kunnen helpen. Een goed bedrijf zal niet alleen jouw site of shop maken, maar je ook kunnen helpen met de verschillende zoekmachine optimalisatie mogelijkheden. Ook search engine advertising (SEA) is een belangrijke factor in dit geheel.

Meer informatie?

Wij van Visual Webdesign denken graag met je mee

Neem contact op